ljust lchf-bröd

ett ljust, saftigt och gott bröd gjort på mandelmjöl.

fem stora ägg
femtio g smält smör
en dl mandelmjöl
två msk fiberhusk
en tsk bakpulver
en nypa salt
en halv dl sesamfrön och solroskärnor

sätt ugnen på 175 grader.
vispa äggen fluffigt.
i med resten av ingredienserna utom fröna.
häll i en brödform.
på med fröna.
in i ugnen i 20 minuter.

supergott bröd till tex soppa med mycket smör och några skivor ost.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

enbitmat

älskar mat, både att laga den och att äta den, gärna tillsammans med min sambo och andra nära och kära. här tänkte jag dela med mig lite av min matglädje. många av mina recept är lchf eftersom jag och min mage mår så himla mycket bättre av den maten och för att det är riktigt god och bra mat.

RSS 2.0