ljust lchf-bröd
ett ljust, saftigt och gott bröd gjort på mandelmjöl.
fem stora ägg
fem stora ägg
femtio g smält smör
en dl mandelmjöl
två msk fiberhusk
en tsk bakpulver
en nypa salt
en halv dl sesamfrön och solroskärnor
sätt ugnen på 175 grader.
vispa äggen fluffigt.
i med resten av ingredienserna utom fröna.
häll i en brödform.
på med fröna.
in i ugnen i 20 minuter.
supergott bröd till tex soppa med mycket smör och några skivor ost.
en dl mandelmjöl
två msk fiberhusk
en tsk bakpulver
en nypa salt
en halv dl sesamfrön och solroskärnor
sätt ugnen på 175 grader.
vispa äggen fluffigt.
i med resten av ingredienserna utom fröna.
häll i en brödform.
på med fröna.
in i ugnen i 20 minuter.
supergott bröd till tex soppa med mycket smör och några skivor ost.


Kommentarer
Trackback