hemgjord rabarber chutney


kanongott till en köttbit eller kyckling.

500 gram rabarber
1 röd lök
1 dl honung
3 dl vatten
1 kanelstång
1 tsk sambal oelek
1 msk smör

låt rabarber och den röda löken brynas med en matsked smör.
häll på resten av ingredienserna, men vänta med sambal oelek.
låt puttra i ca 20 minuter. smaka av med sambal oelek.
låt svalna och lägg i väl rengjorda glasburkar.
håller i kylen i ca två månader.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

enbitmat

älskar mat, både att laga den och att äta den, gärna tillsammans med min sambo och andra nära och kära. här tänkte jag dela med mig lite av min matglädje. många av mina recept är lchf eftersom jag och min mage mår så himla mycket bättre av den maten och för att det är riktigt god och bra mat.

RSS 2.0