chili och honungsmarinerade revben med rotsaker

Revben som jag pensladen med en marinad som jag gjorde på honung,kalvfond,chilipulver och sambal oelek.
Penslade på revbenen precis innan jag skickade in dom i ugnen tog ut och penslade om efter tio minuter, klara efter totalt 20 minuter i 225 grader. samtidigt hade jag rotsakerna i ugnen. gjorde en gräddsås på spisen under tiden allt annat var ugnen.

Mycket uppskattad middag av både mig och mannen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

enbitmat

älskar mat, både att laga den och att äta den, gärna tillsammans med min sambo och andra nära och kära. här tänkte jag dela med mig lite av min matglädje. många av mina recept är lchf eftersom jag och min mage mår så himla mycket bättre av den maten och för att det är riktigt god och bra mat.

RSS 2.0