fiskgratäng med kokta rödbetor

Fiskgratäng. 2p.

300 gram torskfile
3 dl creme frech
2 msk dijonsenap
100 g ost
salt och svartpeppar

Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg fisken i en lagom stor ugnsform. Blanda resten av ingredienserna utom osten, bre över fisken. In i ugnen i ca 20 minuter, på med osten och in i ugnen i ytterligare 5 minuter eller tills osten smällt.
Till detta serverade jag kokta rödbetor med smält smör, flingsalt och pumpakärnor. riktigt god och lättlagad rätt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

enbitmat

älskar mat, både att laga den och att äta den, gärna tillsammans med min sambo och andra nära och kära. här tänkte jag dela med mig lite av min matglädje. många av mina recept är lchf eftersom jag och min mage mår så himla mycket bättre av den maten och för att det är riktigt god och bra mat.

RSS 2.0