fiskgratäng med kokta rödbetor
Fiskgratäng. 2p.
300 gram torskfile
3 dl creme frech
2 msk dijonsenap
100 g ost
salt och svartpeppar
Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg fisken i en lagom stor ugnsform. Blanda resten av ingredienserna utom osten, bre över fisken. In i ugnen i ca 20 minuter, på med osten och in i ugnen i ytterligare 5 minuter eller tills osten smällt.
Till detta serverade jag kokta rödbetor med smält smör, flingsalt och pumpakärnor. riktigt god och lättlagad rätt.
300 gram torskfile
3 dl creme frech
2 msk dijonsenap
100 g ost
salt och svartpeppar
Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg fisken i en lagom stor ugnsform. Blanda resten av ingredienserna utom osten, bre över fisken. In i ugnen i ca 20 minuter, på med osten och in i ugnen i ytterligare 5 minuter eller tills osten smällt.
Till detta serverade jag kokta rödbetor med smält smör, flingsalt och pumpakärnor. riktigt god och lättlagad rätt.


Kommentarer
Trackback