Ankbröst med rödvinssky

ankbröstet rutade jag med en kniv på skinsidan sen stekte jag det med salt och svartpeppar på hög värme, fyra minuter på skinnsidan och två minuter på andra sidan sedan skickade jag in dom i ugnen några minuter tills ankan hade en innertemperatur på 58 grader.
Ankan blev perfekt och bara smälte i munnen tillsammans med palsternacka, morot, svamp och paprika i ugnen. och till detta en snabb och enkel rödvinssås.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

enbitmat

älskar mat, både att laga den och att äta den, gärna tillsammans med min sambo och andra nära och kära. här tänkte jag dela med mig lite av min matglädje. många av mina recept är lchf eftersom jag och min mage mår så himla mycket bättre av den maten och för att det är riktigt god och bra mat.

RSS 2.0